Acest site este de vanzare! Pentru cei interesati, accesati sectiunea Contact pentru a va oferi mai multe detalii.

Producatori-agricoli.ro este operat de GHILESCU CARMEN I.I. cu sediul in Piatra Neamt, Judetul Neamt , avand CIF 29254961 , Nr. Inreg. Com F27/1377/2011 , firma de prestare servicii informatice.

Producatori-agricoli.ro este un magazin on-line care ofera posibilitatea producatorilor de a-si comercializa online produsele.
Inscrierea in cadrul acestui site este gratuita.

Producatori-agricoli.ro isi rezerva dreptul de a selecta clientii si produsele care nu se incadreaza in formatul acestui site.
Producatori-agricoli.ro nu isi asuma raspunderea pentru calitatea produselor, pretul acestora sau comenzile neonorate de catre producator.
Producatorii care se inregistreaza in cadrul acestui site si au produse la vanzare este in totalitate responsabil fata de produsele sale si de relatia cu clientul.

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal
Prelucrarea datelor cu caracter personal
GHILESCU CARMEN I.I. in calitate de proprietar si administrator al magazinului online producatori-agricoli.ro , respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui client .
Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, GHILESCU CARMEN I.I are obligatia de a administra in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.
Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de GHILESCU CARMEN I.I in scopul de a livra produsele comandate din cadrul magazinului online si de a comunica informatii utile cu privire la produsele comercializate, oferte si promotii, dupa caz, informatii despre site, solutionarea cererilor, intrebarilor sau de reclamatii/sesizari facute de catre dumneavoastra.
GHILESCU CARMEN I.I nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra fara acordul dumneavoastra, nu va comercializa, schimba, divulga datele dumneavoastra altor persoane (fizice sau juridice) sau altor site-uri.

Obligatiile utilizatorilor
Site-ul este proprietatea GHILESCU CARMEN I.I nici un material de pe acest site( poze , texte ) nu poate fi reprodus partial sau integral fara permisiunea proprietarului , indiferent de modalitatea reproducerii. Utilizatorii sunt obligati sa nu copieze textele sau fotografiile expuse in vederea utilizarii lor in scopuri comerciale. Este strict interzisa utilizarea sau contactarea acestui magazin online in scopul fraudarii, alterarii lui, a continutului textelor sau pentru a discredita sau hartui proprietarul site-ului, ori clientii sai sau pentru a discredita produsele comercializate de acesta. De asemeni se interzice folosirea unui vocabular necuviincios.Prin simpla accesare a acestui site sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa incetati utilizarea acestui site

Disclaimer: Producatorii care nu sunt autorizati (nu sunt persoane juridice sau nu detin certificat de producator si carnet de comercializare a produselor) isi asuma integral raspunderea de a comercializa produse online. Pe pagina fiecarui produs clientii pot vedea date despre producator si isi asuma in totalitate raspunderea pentru achizitionarea produselor. Proprietarul acestui site nu isi asuma raspunderea pentru comercializarea online a produselor care nu respecta conditiile legale.