Acest site este de vanzare! Pentru cei interesati, accesati sectiunea Contact pentru a va oferi mai multe detalii.

Aceasta politica de confidentialitate se aplica pentru vizitatorii site-ului https://www.producatori-agricoli.ro si explica modul In care se folosesc si protejeaza informatiile tale personale. Aceasta politica de confidentialitate nu se aplica tertilor, site-urilor pe care apar link-uri catre site-ul nostru sau care fac publicitate pe site-ul nostru. Aceste site-uri terte isi desfasoara politica de confidentialitate proprie, pe care iti recomandam sa o citesti.

Datele de contact pe care decideti sa ni le funizati sunt „date cu caracter personal” conform prevederilor Legii nr. 677/2001 din Romania si sunt folosite ca atare.

Datele furnizate de tine in cursul navigarii pe acest website prin intermediul formularelor online, formularelor de comanda sau alte modalitati, pot fi folosite de https://www.producatori-agricoli.ro si sunt prelucrate in scopul promovarii si imbunatatirii serviciilor noastre. Datele tale cu caracter personal nu vor fi dezvaluite unei terte parti, exceptand situatiile legale.

Daca doresti inlaturarea datelor tale personale din inregistrarile noastre (cu exceptia situatiilor unde, din motive legale, trebuie pastrate – exemplu facturi emise) poti sa soliciti acest lucru printr-o cerere scrisa sau printr-un email.

Disclaimer: Producatorii care nu sunt autorizati (nu sunt persoane juridice sau nu detin certificat de producator si carnet de comercializare a produselor) isi asuma integral raspunderea de a comercializa produse online. Pe pagina fiecarui produs clientii pot vedea date despre producator si isi asuma in totalitate raspunderea pentru achizitionarea produselor. Proprietarul acestui site nu isi asuma raspunderea pentru comercializarea online a produselor care nu respecta conditiile legale.